0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Witte vitrinekast Florida

290,- 199 32% Je bespaart € 91,00
  • Spaanplaat - DE_Woodcorn - 114 x 42 cm
Productomschrijving
De landelijke, witte vitrinekast Florida past in meerdere interieurs, maar natuurlijk perfect in een landelijk of Scandinavisch interieur. Dus om je inrichting helemaal af te maken, kies je voor deze mooie vitrinekast. De vitrinekast is voorzien van lichtgrijze grepen, die neutraal zijn, maar natuurlijk wel handig bij het openen van deze kast. De landelijke, witte vitrinekast bestaat uit één glazen legplank bovenin, die het vak verdeelt in twee stukken. Op de glazen legplank kun je jouw persoonlijke bezittingen kwijt. Daaronder zit een lade, voor wat kleinere spullen. Helemaal onderin de landelijke vitrinekast zitten nog twee vakken. Deze witte vitrinekast is dus heel handig ingedeeld. Op zoek naar meerdere meubels uit deze collectie? Kijk ook eens bij complete woonkamer Florida.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 114 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Diepte
: 42 cm
Hoogte
: 173 cm
Gewicht
: 70 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Witte vitrinekast Florida .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Witte vitrinekast Florida vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.