0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Wit nachtkastje New York

85,-
Productomschrijving
Wit nachtkastje New York is voorzien van één lade en een opbergvak. Wat perfect is wanneer je wat spulletjes in jouw nachtkastje wil bewaren. Zo hoef je er 's nachts niet meer uit en kun je lekker in bed blijven liggen! Een wit nachtkastje is daarnaast ideaal wanneer je van een subtiele, rustige en eenvoudige slaapkamer houdt. Of wanneer je juist graag met veel felle kleuren wil decoreren. Een wit nachtkastje past namelijk overal bij! Van zwarte, tot witte en felgekleurde meubels. Het nachtkastje is uitgevoerd in de kleurencombinatie wit en truffel grijs. Bekijk ook eens de andere meubels in de serie New York, of de complete slaapkamer New York, waar wit nachtkastje New York onderdeel van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 42 cm
Breedte
: 51 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 44 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.