0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Wit nachtkastje New York

75,-
  • Spaanplaat - ST_white_truffel
Productomschrijving
Wit nachtkastje New York is voorzien van één lade en een opbergvak. Wat perfect is wanneer je wat spulletjes in jouw nachtkastje wil bewaren. Zo hoef je er 's nachts niet meer uit en kun je lekker in bed blijven liggen! Een wit nachtkastje is daarnaast ideaal wanneer je van een subtiele, rustige en eenvoudige slaapkamer houdt. Of wanneer je juist graag met veel felle kleuren wil decoreren. Een wit nachtkastje past namelijk overal bij! Van zwarte, tot witte en felgekleurde meubels. Het nachtkastje is uitgevoerd in de kleurencombinatie wit en truffel grijs. Bekijk ook eens de andere meubels in de serie New York, of de complete slaapkamer New York, waar wit nachtkastje New York onderdeel van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 42 cm
Breedte
: 51 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 44 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.