0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Wandrek Wire

149,-
Productomschrijving
Dit mooie setje met een groot wandrek industrieel en een wat kleinere is een echte eyecatcher voor jouw woonkamer of keuken! Deze wandrekken komen dus per twee, waardoor je een speels effect aan jouw muur kunt geven. Je kunt ze namelijk naast elkaar of boven elkaar hangen. Maar je kunt er ook voor kiezen om ze schuin boven elkaar te hangen. Zo'n wandrek industrieel is leuk te combineren met een paar hangplantjes of bijvoorbeeld metalen fotolijstjes. Kijk ook eens bij onze accessoires om jouw woning compleet af te stylen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 17 cm
Hoogte
: 63/85 cm
Breedte
: 60 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Wandrek Wire ook:

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.