0
Opening nieuwe woonwinkel Eindhoven 10 april!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Wandkast Dots

85,-
Productomschrijving
Wandkast Dots is een heel aparte, unieke wandkast. Door de schuine schotjes wordt er meteen een speels effect gecreëerd. Ook handig om je boeken tegenaan te zetten. Dan heb je namelijk geen boekensteun nodig. Deze wandkast is verdeeld in zes ongelijke vakken. Leuk om decoratie op uit te stallen, zoals fotolijstjes of vazen. Het is ook mooi om bovenop, op het bovenblad een overhangende plant neer te zetten bijvoorbeeld. De witte wandkast is makkelijk te plaatsen in verschillende soorten interieurs. Zo past deze kast goed in een modern, strak of klassiek interieur. En ook in een vrij drukke inrichting misstaat deze wandkast niet. Kijk eens bij onze accessoires voor het vullen van deze wandkast.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 86 cm
Diepte
: 24 cm
Hoogte
: 86 cm
Gewicht
: 16 kg
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Wandkast Dots vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.