0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Wandkast Dots

85

Productomschrijving

Wandkast Dots is een heel aparte, unieke wandkast. Door de schuine schotjes wordt er meteen een speels effect gecreëerd. Ook handig om je boeken tegenaan te zetten. Dan heb je namelijk geen boekensteun nodig. Deze wandkast is verdeeld in zes ongelijke vakken. Leuk om decoratie op uit te stallen, zoals fotolijstjes of vazen. Het is ook mooi om bovenop, op het bovenblad een overhangende plant neer te zetten bijvoorbeeld. De witte wandkast is makkelijk te plaatsen in verschillende soorten interieurs. Zo past deze kast goed in een modern, strak of klassiek interieur. En ook in een vrij drukke inrichting misstaat deze wandkast niet. Kijk eens bij onze accessoires voor het vullen van deze wandkast.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 24 cm
Hoogte
: 86 cm
Gewicht
: 16 kg
Breedte
: 86 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Wandkast Dots vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.