0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Wanddecoratie bollen

69.95,-
Productomschrijving
Mooie en abstracte wanddecoratie om jouw huis meer flair te geven. Deze wanddecoratie van bollen kun je overal ophangen; in de gang, hal, woonkamer en slaapkamer. Het maakt niet uit, want het is net kunst! Ook leuk om naast een schilderij op te hangen.

LET OP! Dit product hebben wij helaas niet op voorraad in ons magazijn, maar wel in één of meerdere van onze showrooms. Interesse in dit product? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.