0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Tilburg Urban (eendeurs hout)

350,- 299 15% Je bespaart € 51,00
Productomschrijving
Deze mooie, licht houten vitrinekast is een perfecte aanvulling op jouw eetkamer, keuken of woonkamer. Een vitrinekast is ideaal wanneer je niet genoeg hebt aan jouw keukenkastjes. Met zo’n kast kun je extra opbergruimte creëren. Je kunt ervoor kiezen een brede vitrinekast aan te schaffen, of een wat smallere, zoals vitrinekast Tilburg Urban Oak. Deze vitrinekast neemt niet heel veel plek in beslag, maar je hebt wel meer plek om al je spullen of keukengerei op te bergen. Omdat deze vitrinekast niet bestaat uit een glazen deur, kun je zoveel spullen kwijt als je wil. Je hoeft namelijk niets mooi tentoon te stellen. Niemand die het ziet! Wil je jouw woonkamer met allemaal dezelfde meubels inrichten? Dat kan. Kijk eens bij onze complete woonkamer Tilburg met dressoir.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 40 cm
Breedte
: 75 cm
Gewicht
: 60 kg
Hoogte
: 180 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Vitrinekast Tilburg Urban (eendeurs hout).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast Tilburg Urban (eendeurs hout) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.