0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Vitrinekast Tilburg Urban Oak (eendeurs)

270 Adviesprijs350,- 23% Je bespaart € 80,00
  • Spaanplaat - Urban_Oak IDZ_urban_oak

Productomschrijving

Deze mooie, licht houten vitrinekast is een perfecte aanvulling op jouw eetkamer, keuken of woonkamer. Een vitrinekast is ideaal wanneer je niet genoeg hebt aan jouw keukenkastjes. Met zo’n kast kun je extra opbergruimte creëren. Je kunt ervoor kiezen een brede vitrinekast aan te schaffen, of een wat smallere, zoals vitrinekast Tilburg Urban Oak. Deze vitrinekast neemt niet heel veel plek in beslag, maar je hebt wel meer plek om al je spullen of keukengerei op te bergen. Omdat deze vitrinekast niet bestaat uit een glazen deur, kun je zoveel spullen kwijt als je wil. Je hoeft namelijk niets mooi tentoon te stellen. Niemand die het ziet! Wil je jouw woonkamer met allemaal dezelfde meubels inrichten? Dat kan. Kijk eens bij onze complete woonkamer Tilburg met dressoir.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 40 cm
Breedte
: 75 cm
Gewicht
: 60 kg
Hoogte
: 180 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Vitrinekast Tilburg Urban Oak (eendeurs).

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Vitrinekast Tilburg Urban Oak (eendeurs) vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.