0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Raw

695,-
Productomschrijving
De vitrinekast Raw is bijzonder, praktisch én mooi. Bijzonder door het design. Deze vitrinekast bestaat niet alleen uit open vakken, maar ook dichte kastjes. Praktisch om dezelfde reden: je kunt jouw spullen etaleren en decoreren, maar ook opbergen. En mooi? Oordeel zelf! Deze vitrinekast van mangohout is een echte eyecatcher. Houd je van industrieel? Dan is deze vitrinekast waarschijnlijk helemaal jouw ding! Shop nu in de webshop of in een WOONENZO woonwinkel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 35 cm
Hoogte
: 165 cm
Breedte
: 80 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Vitrinekast Raw.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.