0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Vitrinekast Purmerend

140,-
Productomschrijving
Deze Scandinavische vitrine Purmerend is een echte showstopper! Dit mooie exemplaar geeft een Scandinavische uitstraling aan jouw woonkamer. Door het gebruik van lichte kleuren hout en wit, geeft dit perfect deze stijl weer. Een Scandinavisch design zorgt voor rust, maar ook voor een stijlvolle sfeer. Deze vitrinekast is voorzien van één draaideur, waarvan de middenstuk is uitgevoerd met glas. Hier kun je dus al jouw decoratie of pronkstukken kwijt. Achter het deurtje scheiden vier legplanken de kast. Zodat deze wordt opgedeeld in vakken. De vitrine Purmerend is leverbaar in de kleurencombinatie Eiken met Wit. Geïnteresseerd in deze serie? Kijk dan ook eens bij onze complete woonkamer Purmerend.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 197 cm
Diepte
: 40 cm
Breedte
: 50 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Vitrinekast Purmerend.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast Purmerend vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.