0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Vitrinekast Papillon

595,-
Productomschrijving
Deze robuuste, houten vitrinekast is dé blikvanger die je in je woonkamer of eetkamer wil. Vitrinekast Papillon is uniek in z’n soort, door het kleurgebruik en de robuustheid. Door het gebruik van donker hout, creëer je ook warmte in je woonkamer of eetkamer. En deze vitrine heeft ook nog eens veel opbergcapaciteit. Op een simpele manier kun je ervoor zorgen dat je meteen die urban stijl in je woonkamer krijgt. Hout blijft altijd een trend, dus je zit altijd goed met deze houten vitrine. En spijt krijgen van zo’n mooie vitrinekast doe je natuurlijk niet! In onze collectie hebben we ook veel schilderijen, die prachtig aansluiten bij deze vitrinekast en deze gehele set.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 129 cm
Hoogte
: 184 cm
Diepte
: 48 cm
Gewicht
: 100 kg
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Vitrinekast Papillon .
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Vitrinekast Papillon ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.