0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Papillon

565,-
Productomschrijving
Deze robuuste, houten vitrinekast is dé blikvanger die je in je woonkamer of eetkamer wil. Vitrinekast Papillon is uniek in z’n soort, door het kleurgebruik en de robuustheid. Door het gebruik van donker hout, creëer je ook warmte in je woonkamer of eetkamer. En deze vitrine heeft ook nog eens veel opbergcapaciteit. Op een simpele manier kun je ervoor zorgen dat je meteen die urban stijl in je woonkamer krijgt. Hout blijft altijd een trend, dus je zit altijd goed met deze houten vitrine. En spijt krijgen van zo’n mooie vitrinekast doe je natuurlijk niet! Voor meerdere producten uit de serie Papillon, kijk je hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 184 cm
Diepte
: 48 cm
Breedte
: 129 cm
Gewicht
: 100 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Vitrinekast Papillon .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast Papillon vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.