0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Vitrinekast Lux

530,-
  • Spaanplaat - MO_Hoogglans wit
Productomschrijving
Vitrinekast Lux is een moderne hoogglans vitrinekast uitgevoerd met glazen legplanken en verlichting. Hierdoor kun je alles uitstallen dat je wil. Het is zogezegd een etalage in jouw woning. Een hoogglans vitrinekast zorgt altijd voor een mooie, stijlevolle uitstraling in jouw woonkamer of eetkamer. Het ziet er duur en klassiek uit. Vitrinekast Lux is leverbaar in hoogglans wit. Ook de prijs van deze vitrine is mooi. Nog op zoek naar andere hoogglans meubels, zoals een dressoir, een salontafel of een eettafel? Wij hebben genoeg keuze in hoogglans producten. Bekijk hier ons assortiment. Leuk ook om witte hoogglans meubels te matchen met donker hoogglans.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Vitrinekast Lux .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast Lux vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.