0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast industrieel Perugia

690,-
Productomschrijving
De mooie vitrinekast industrieel Perugia is stoer en stijlvol. Door het donkere scheepshout is dit een industrieel design en ook de mat zwarte details en afwerkingen ogen heel robuust. De indeling is uniek en chic, met een glazen deur en een aantal dichte opbergvakken. Zo'n design vind je niet snel! Deze vitrinekast industrieel is dus ideaal voor het uitstallen en het opbergen van spullen. Stal al jouw persoonlijke favorieten uit, zoals serviesgoed, mooie decoratie of fotolijstjes. Shop nu snel bij WOONENZO en neem ook eens een kijkje bij de andere meubels uit de serie Perugia. Op die manier kun je naast vitrinekast industrieel Perugia, ook de andere meubels erbij aanschaffen en jouw woonkamer inrichten in één stijl. Zo oogt jouw kamer heel rustig, maar straalt deze ook klasse en kwaliteit uit.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 176,8 cm
Breedte
: 106 cm
Diepte
: 50 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Vitrinekast industrieel Perugia.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast industrieel Perugia vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.