0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Hud

360,-
  • Spaanplaat - FO_Eiken/Betonlook
Productomschrijving
Deze vitrinekast is ideaal wanneer je een praktisch, maar ook een prachtig meubel wil. De vitrinekast in houtlook Hud heeft namelijk heel veel opbergruimte, maar is ook een echte eyecatcher. Met deze vitrinekast in jouw woonkamer houd je jouw ruimte opgeruimd, zonder dat je aan design moet inboeten. Door het gebruik van de kleuren eikenlook en betonlook is dit daarnaast ook een stoere vitrinekast. Deze past daarmee heel goed in een industrieel interieur, maar deze vitrinekast kan door de uitstraling van het materiaal ook prima in een landelijk interieur! In de serie Hud hebben we naast vitrinekast Hud ook een complete woonkamer, dressoir, salontafel, eettafel en tv-meubel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 41,5 cm
Breedte
: 109 cm
Gewicht
: 81 kg
Hoogte
: 151,5 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Vitrinekast Hud.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast Hud vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.