0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Breda (ééndeurs)

Showmodel
179,-
Productomschrijving
Deze vitrinekast is perfect voor iedere woonkamer. Door het rustige en industriële design matcht vitrinekast Breda makkelijk met andere meubels. Omdat de kast zo compact is past hij bijna overal tussen en neemt hij dus niet veel plek in beslag. Deze vitrinekast staat hoog op de poten, waardoor je makkelijk kunt poetsen onder de kast en de ruimte waar dit meubel instaan ook ruimtelijker oogt. Door de combinatie van zwart glas en hout is dit een unieke kast, zo'n bijzondere kast vind je nergens! Je kunt decoratie uitstallen en zo krijgt je woonkamer of keuken meteen die chique uitstraling. Deze vitrinekast komt ook nog eens Inclusief LED verlichting. Wil je deze kast, maar dan iets groter? Kijk dan eens bij onze andere vitrinekast Breda.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 54 cm
Hoogte
: 185 cm
Diepte
: 39 cm

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.