0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Bologna (tweedeurs)

899,- 675 25% Je bespaart € 224,00
Productomschrijving
Deze stoere vitrinekast wil je door z'n robuuste karakter echt in je woonkamer. Door de donkere houtsoort is deze vitrinekast makkelijk te combineren. Je woonkamer ziet er chic uit en het geeft een warme uitstraling. De donkere vitrinekast is een echte eyecatcher. De glazen vitrine zorgt ervoor dat je jouw persoonlijke bezittingen perfect kunt uitstallen. Zet hier je serviesgoed neer, een mooie vaas of plant of fotolijstjes. Zo kun je er altijd naar kijken en het staat ook nog eens leuk! Toch liever een andere kleur of een andere afmeting vitrinekast? Dat kan! Neem eens een kijkje bij onze andere vitrinekasten.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 81 cm
Gewicht
: 51 kg
Hoogte
: 155 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.