0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Vitrinekast Almere (ééndeurs)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze mooie rustieke, witte vitrinekast zorgt voor rust in jouw woonkamer. Je kunt deze vitrinekast makkelijk combineren met allerlei kleuren meubels. Een grijze bank, een donker dressoir of een metalen salontafel: alles kan. Het is ook makkelijk heel felgekleurde decoratie in uit te stallen. Maar je kunt deze vitrinekast natuurlijk ook neutraal inrichten. Vind je deze vitrinekast wat te klein? Kijk dan eens naar de andere vitrinekasten uit onze collectie. Hier zijn ook grotere vitrinekasten beschikbaar. Wil je ervoor zorgen dat je woonkamer helemaal matcht en alle meubels goed bij elkaar passen? Shop dan verder en koop dressoir, salontafel of eettafel Almere.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 64 cm
Hoogte
: 192 cm
Diepte
: 40 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.