0
Wij zijn geopend met Hemelvaartsdag
Menu ×
 • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
 • Eigen bezorg- en montagedienst
 • Fysieke winkels

Verkoop voorwaarden

WOONENZO hanteert bij al haar aankopen de volgende voorwaarden:
 

Artikelen op bestelling

 1. Bij overschrijding van de levertijd heeft de klant geen recht op enige schadevergoeding.
 2. De klant heeft in dat geval evenmin recht op ontbinding van de overeenkomst, tenzij de overschrijding van de levertijd zodanig is dat van de klant in redelijkheid niet kan worden verlangd dat (het betreffende gedeelte van) de overeenkomst in stand blijft. Slechts in dat geval is de klant gerechtigd (het betreffende gedeelte van) de overeenkomst te ontbinden.

 

 1. Indien de klant de artikelen niet of niet tijdig op de overeengekomen plaats en tijd van aflevering afneemt, is hij zonder ingebrekestelling in verzuim. WOONENZO is in dat geval gerechtigd de artikelen aan een derde te verkopen. De klant betaalt in dat geval kosten voor het annuleren van de order.
   

Betaling

 1. Bij goederen die speciaal voor de klant besteld/gereserveerd worden dient een aanbetaling van 25% van de aankoopprijs te worden voldaan.
 2. De klant dient het aankoopbedrag volledig te voldoen op het moment van afhalen, met dien verstande dat ook bij artikelen die worden bezorgd door een transporteur het aankoopbedrag vooraf dient te worden voldaan. (U heeft de mogelijkheid om contact te betalen of te pinnen)
   

Annuleren

 1. De klant kan binnen 5 werkdagen na aankoop de bestelling kosteloos wijzigen of annuleren (m.u.v. artikelen die speciaal besteld worden). Als u later annuleert worden annuleringskosten in rekening gebracht, ten bedrage van 25% van het totaalbedrag.
   

Ruilen of retourneren

Bij WOONENZO kunt u binnen 14 dagen uw aankopen ruilen of terugbrengen.

Afgeprijsde artikelen, matrassen, kussens of dekbedden en artikelen die speciaal voor de klant gemaakt/besteld worden, kunnen helaas niet geruild of teruggenomen worden.
 

Voorwaarden ruilen of retourneren

 1. 1. Binnen 14 dagen na aankoop.
 2. 2. Het artikel zit in originele, onbeschadigde verpakking.
  3. Het artikel is niet gemonteerd.
 3. 4. Bij overlegging van een originele kassabon.
 4. 5. Let op: Bezorgkosten wordt niet uitbetaald.
 5. 6. Ruilen van het artikel tegen een ander artikel dan wel tegen een tegoedbon is zonder overlegging van de originele kassa-/orderbon niet mogelijk.