0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Velvet sierkussen groen

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Een velvet sierkussen geeft in één handomdraai een chique en elegante uitstraling aan jouw interieur. En zeker in deze donkergroene kleur, zal jouw zithoek eruit ziet als 'a million bucks'. Velvet of fluweel is een materiaal dat heel decadent oogt en daarnaast ook nog eens heel fijn en zacht aan voelt. Dit sierkussen is prachtig op een donkere bank en in een donkere zithoek, maar op een lichte bank komt dit kussen ook mooi tot z'n recht. Het is zeker een chique blikvanger. Shop het velvet sierkussen in de kleur groen, grijs, roze en taupe nu makkelijk en snel in de webshop. Of maak er een dagje shoppen van en ga langs in een van onze woonwinkels. Hier kun je al onze sierkussens in combinatie met onze complete woonkamers en banken zien!
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.