0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Uitschuifbare eettafel Nieuwegein

339,- 290 15% Je bespaart € 49,00
Productomschrijving
Deze moderne, maar ook praktische uitschuifbare eettafel is groter te maken en dus ideaal wanneer je soms een grotere tafel nodig hebt. Zo heb je normaal gesproken een tafel die groot genoeg is en minder ruimte in beslag neemt en maak je deze groter wanneer je bezoek hebt. De uitschuifbare eettafel is een echte aanrader voor liefhebbers van een robuust en stoer design. Wanneer je gasten hebt, kun je in een handomdraai met zes personen aan de tafel zitten. Zo heb je meer ruimte in je keuken of eetkamer op bijvoorbeeld normale weekdagen, maar kun je heel de tafel vol zetten als je een barbecue hebt, of een etentje. Ideaal! Deze eettafel is 140 cm en bij uitgeschoven blad 180 cm. Kijk ook eens bij onze collectie eetkamerstoelen, om jouw eethoek compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 75 cm
Diepte
: 80 cm
Breedte
: 140-180 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Uitschuifbare eettafel Nieuwegein.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Uitschuifbare eettafel Nieuwegein vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.