0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

U bankstel Vento

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
U bankstel Vento is een moderne en strakke hoekbank van stof. Vanwege de U-vorm is er veel ruimte op de bank, dus genoeg plek voor vrienden en familie. Bank Vento is alleen verkrijgbaar in de kleur zwart. De bank is uitgevoerd met chromen poten.

Een U bankstel maakt van een woonkamer meteen een gezellige en knusse ruimte. Je hebt niet alleen meer plek om te zitten, maar een hoekbank is ook heel huiselijk. Ga met jouw vrienden op de bank zitten tijdens een avondje voetbal of met z’n allen een leuke serie kijken. Of houd het bij je gezin en kruip gezellig naast elkaar op de bank. Decoreer jouw U bankstel met meerdere sierkussens in verschillende kleuren, of ga voor een lekker zacht plaid.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 343 cm
Breedte
: 213 - 157 cm
Hoogte
: 77 cm
Zithoogte
: 43 cm
Zitdiepte
: 56 cm
Gewicht
: 140 kg
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.