0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

U bankstel Vento

995,- 795 21% Je bespaart € 200,00
Productomschrijving
U bankstel Vento is een moderne en strakke hoekbank van stof. . Vanwege de U-vorm is er veel ruimte op de bank, dus genoeg plek voor vrienden en familie. Bank Vento is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, brons en antraciet. De bank is uitgevoerd met chromen poten. Het grote voordeel van onze banken: de loungegedeeltes kunnen zowel vooraf gezien links als rechts.
Een U bankstel maakt van een woonkamer meteen een gezellige en knusse ruimte. Je hebt niet alleen meer plek om te zitten, maar een hoekbank is ook heel huiselijk. Ga met jouw vrienden op de bank zitten tijdens een avondje voetbal of met z’n allen een leuke serie kijken. Of houd het bij je gezin en kruip gezellig naast elkaar op de bank. Decoreer jouw U bankstel met meerdere kussens in verschillende kleuren, of ga voor een lekker zacht plaid.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 213 cm
Zitdiepte
: 56 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Hoogte
: 77 cm
Zithoogte
: 43 cm
Lengte
: 343 cm
Diepte
: 157 cm
Gewicht
: 140 kg
Alternatieven
Alternatieve producten voor de U bankstel Vento vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.