0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

U bankstel Vento

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de U bankstel Vento vind je hieronder.
Productomschrijving
U bankstel Vento is een moderne en strakke hoekbank van stof. . Vanwege de U-vorm is er veel ruimte op de bank, dus genoeg plek voor vrienden en familie. Bank Vento is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, brons en antraciet. De bank is uitgevoerd met chromen poten. Het grote voordeel van onze banken: de loungegedeeltes kunnen zowel vooraf gezien links als rechts.
Een U bankstel maakt van een woonkamer meteen een gezellige en knusse ruimte. Je hebt niet alleen meer plek om te zitten, maar een hoekbank is ook heel huiselijk. Ga met jouw vrienden op de bank zitten tijdens een avondje voetbal of met z’n allen een leuke serie kijken. Of houd het bij je gezin en kruip gezellig naast elkaar op de bank. Decoreer jouw U bankstel met meerdere kussens in verschillende kleuren, of ga voor een lekker zacht plaid.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 157 cm
Gewicht
: 140 kg
Breedte
: 213 cm
Zitdiepte
: 56 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Hoogte
: 77 cm
Zithoogte
: 43 cm
Lengte
: 343 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.