0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Tv-meubel Dalto

170,-
Productomschrijving
Tv-meubel Dalto is geschikt voor flatscreens van 100cm breed. Dit tv-wandmeubel is voorzien van meerdere planken waarop je meerdere elektronische apparaten kunt zetten. Je kunt dus van alles kwijt op dit mooie, supermoderne tv-meubel. En omdat het tv-meubel aan de achterkant open is, kunnen er makkelijk kabels doorheen, zonder dat het een rommeltje wordt in jouw woonkamer. Door de metalen uitvoering geeft het ook een stoer tintje aan jouw woonkamer. Fan van dit tv-meubel, maar heb je een kleinere televisie? Kijk dan ook eens naar tv-meubel Dawa. Dawa lijkt in uitvoering sterk op Dalto, maar is een tv-meubel geschikt voor flatscreens van 90 cm breed.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 169 cm
Breedte
: 110 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.