0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Tv-meubel Dalto

170

Productomschrijving

Tv-meubel Dalto is geschikt voor flatscreens van 100cm breed. Dit tv-wandmeubel is voorzien van meerdere planken waarop je meerdere elektronische apparaten kunt zetten. Je kunt dus van alles kwijt op dit mooie, supermoderne tv-meubel. En omdat het tv-meubel aan de achterkant open is, kunnen er makkelijk kabels doorheen, zonder dat het een rommeltje wordt in jouw woonkamer. Door de metalen uitvoering geeft het ook een stoer tintje aan jouw woonkamer. Fan van dit tv-meubel, maar heb je een kleinere televisie? Kijk dan ook eens naar tv-meubel Dawa. Dawa lijkt in uitvoering sterk op Dalto, maar is een tv-meubel geschikt voor flatscreens van 90 cm breed.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 169 cm
Breedte
: 110 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.