0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-standaard Eva

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze tv-standaard is super handig wanneer je jouw televisie iets hoger wilt zetten. Dat kan namelijk weleens prettig zijn voor jouw zithouding, jouw nek en jouw schouders, omdat je deze dan minder belast. Deze tv-standaard past perfect op en bij tv-meubel Eva, maar ook bij andere hoogglans tv-meubels. Je plaatst deze heel makkelijk er bovenop en onder het bovenblad heb je dan ook nog plek voor decoratie. Of het opbergen van kleine spullen. Zo heeft jouw tv-standaard eigenlijk zelfs een dubbele functie. Kijk ook eens bij de complete woonkamer Eva. Deze tv-standaard vult deze meubels perfect aan.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 35 cm
In Showroom
: nee
Hoogte
: 16 cm
Lengte
: 114 cm
Gewicht
: 12 kg
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.