0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-standaard Eva

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze tv-standaard is super handig wanneer je jouw televisie iets hoger wilt zetten. Dat kan namelijk weleens prettig zijn voor jouw zithouding, jouw nek en jouw schouders, omdat je deze dan minder belast. Deze tv-standaard past perfect op en bij tv-meubel Eva, maar ook bij andere hoogglans tv-meubels. Je plaatst deze heel makkelijk er bovenop en onder het bovenblad heb je dan ook nog plek voor decoratie. Of het opbergen van kleine spullen. Zo heeft jouw tv-standaard eigenlijk zelfs een dubbele functie. Kijk ook eens bij de complete woonkamer Eva. Deze tv-standaard vult deze meubels perfect aan.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 114 cm
Gewicht
: 12 kg
Breedte
: 35 cm
In Showroom
: nee
Hoogte
: 16 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.