0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Solo

Sale
499,- 229 55% Je bespaart € 270,00
Productomschrijving
Tv-meubel Solo is een tv-meubel met een industriële en stoere look. Dit product is de laatste uit deze collectie. Ben er dus snel bij, want OP=OP! Het tv-meubel is uitgevoerd met zwarte metalen poten en handvatten, voor het meer robuustere effect. Dit tv meubel is voorzien van één lade en een opbergvak om bijvoorbeeld apparatuur in te leggen en kabels in weg te werken. Tv-meubel Solo is leverbaar in de chique kleur eiken Chalet Oak. Een kleur die iets unieks en natuurlijks uitstraalt.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 45 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Diepte
: 42 cm
Breedte
: 140 cm
Gewicht
: 35 kg
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Solo vind je hieronder.

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.