0
Kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95
  • Snelle levering
  • Fysieke winkels

Tv-meubel Roman

135
  • Spaanplaat - DE_Prata oak - 139 x 42 cm

Productomschrijving

De tv-meubel Roman is een mooi afgewerkte tv meubel met twee opbergruimtes en in het midden én een legplank. Ideaal wanneer je producten wil uitstallen, maar ook wanneer je apparatuur achter gesloten deurtjes wil houden. Zodat je woonruimte netjes blijft en oogt. Tv-meubel Roman heeft twee kastjes afgewerkt met donker glas. Daarmee heeft dit tv-meubel invloeden van een industriële stijl. En wordt de uitstraling van je woning robuust en stoer. In de serie Roman zijn meerdere meubels verkrijgbaar, zoals een barkast, vitrinekasten en een salontafel. De combinatie van vier woonkamermeubels is ook beschikbaar, namelijk de complete woonkamer Roman.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 139 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Diepte
: 42 cm
Hoogte
: 43 cm
Gewicht
: 45 kg

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Roman .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Tv-meubel Roman vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.