0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Papillon

415,-
Productomschrijving
Dit houten tv-meubel geeft iedere woonkamer meteen dat chique, klassieke gevoel. Het is een ‘warm’ meubel, door de houtkleuren en de donkere tinten. Door het robuuste karakter, heb je weinig andere meubels nodig die uit het oog springen: dit is namelijk al een échte blikvanger. Houten tv-meubels doen het sowieso goed in veel verschillende soorten interieurs. Het valt bijna overal wel mee te combineren en te mix and matchen. Dit tv meubel past in alle budgets, want voor wat je krijgt, betaal je erg weinig! In de serie Papillon zijn er meerdere meubels beschikbaar, zoals een dressoir en een vitrinekast.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 189 cm
Gewicht
: 58 kg
Hoogte
: 64 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 48 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Papillon.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Papillon vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.