0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Tv-meubel Nieuwegein

259,- 170 35% Je bespaart € 89,00
Productomschrijving
Dit mooie industriële tv-meubel past in bijna ieder interieur. Alle apparaten passen makkelijk ín de tv-meubel, zodat je woonkamer er niet rommelig uit zal komen te zien. Het is de perfecte match voor jouw tv en ideaal voor het organiseren van alle tv- en media-apparaten. Door de lades kun je extra veel kwijt in dit tv-meubel. Door de combinatie met massief houten poten, is dit een uniek exemplaar. Dit tv meubel is ook nog eens makkelijk schoon en intact te houden. Kijk ook eens bij de collectie Nieuwegein wit, voor dezelfde serie maar dan in een moderne uitvoering.

Dit tv-meubel is ook te bestellen in de afmetingen 160 cm bij 50 cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 107/160 cm
Hoogte
: 50 cm
Diepte
: 40 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.