0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Lyon

160,-
  • Spaanplaat - MS_wellington_oak - 150 x 47 cm
Productomschrijving
Het mooie tv-meubel Lyon komt uit de landelijke woonserie Lyon en is uitgevoerd met een perfecte indeling. Dit tv-meubel komt namelijk met twee open vakken in het midden en aan beide kanten van het meubel dichte vakken. Zo kun je jouw apparatuur makkelijk kwijt, kun je de kabels wegwerken én heb je ook nog de optie om spulletjes en prulletjes op te bergen in de vakken. In de woonserie Lyon zijn nog nog een aantal andere woonkamermeubels verkrijgbaar. Op die manier zorg je voor eenheid in je woonruimte! Shop deze en de andere meubels uit de serie nu online of in de WOONENZO woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 47 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 48 cm
Breedte
: 150 cm
Gewicht
: 40 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Lyon.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Lyon vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.