0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Tv-meubel Lyon

160,-
Productomschrijving
Het mooie tv-meubel Lyon komt uit de landelijke woonserie Lyon en is uitgevoerd met een perfecte indeling. Dit tv-meubel komt namelijk met twee open vakken in het midden en aan beide kanten van het meubel dichte vakken. Zo kun je jouw apparatuur makkelijk kwijt, kun je de kabels wegwerken én heb je ook nog de optie om spulletjes en prulletjes op te bergen in de vakken. In de woonserie Lyon zijn nog nog een aantal andere woonkamermeubels verkrijgbaar. Op die manier zorg je voor eenheid in je woonruimte! Shop deze en de andere meubels uit de serie nu online of in de WOONENZO woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 150 cm
Hoogte
: 48 cm
Diepte
: 47 cm
Gewicht
: 40 kg
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Tv-meubel Lyon.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Tv-meubel Lyon ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.