0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Wit tv-meubel Florida

165,- 125 25% Je bespaart € 40,00
  • Spaanplaat - DE_Woodcorn - 148 x 42 cm
Productomschrijving
Wil je een wit tv-meubel en deze goedkoop aanschaffen? En niet te veel kwijt zijn? Een wit tv-meubel haalt het platteland naar jouw woonkamer en dat voor een mooie prijs. Het rustieke geeft meteen iets knus en gezelligs aan jouw woning. Wit tv-meubel Florida is gemaakt van spaanplaat en is uitgevoerd met twee deuren en een opbergvak in het midden. Je kunt dus veel apparatuur kwijt in dit meubel en ook de kabels kun je mooi wegwerken. Zo houd je jouw woonkamer opgeruimd en netjes. Tv meubel Florida is voorzien van grijze grepen. Leuk dit tv-meubel op met wat planten, want groen steekt mooi af bij wit en grijs, of een statement vaas. Leverbaar in de kleurencombinatie Pearl White en Woodcorn Grey. In de serie Florida zijn er meerdere meubels verkrijgbaar. Zelfs een complete woonkamer, met vier meubels die je woonkamer helemaal af maken.Waaronder wit tv-meubel Florida.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 148 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 42 cm
Hoogte
: 44 cm
Gewicht
: 35 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Wit tv-meubel Florida .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Wit tv-meubel Florida vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.