0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Tv-meubel Dawa

150

Productomschrijving

Tv-meubel Dawa is een super modern tv-meubel voor flatscreens van 90 cm breed. Ideaal dus wanneer je een grote tv hebt. Het tv meubel heeft een futuristische uitstraling en is uitgerust om een dvd-speler en andere apparatuur in op te bergen. Dit meubel heeft drie verschillende lades of opbergplanken. Twee kleine en één grote, zo kun je veel kwijt op dit tv-meubel. Je kunt heel makkelijk een flatscreen-tv bevestigen in dit meubel. Zo weet je zeker dat deze goed vast zit en niet naar beneden komt. Ook nog op zoek naar leuke accessoires of een gave lamp om naast je tv-meubel te zetten? Kijk dan eens bij onze decoratie.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 cm
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 169 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Dawa .

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.