0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Courtrai

325,-
Productomschrijving
Tv-meubel Courtrai komt uit de populaire gelijknamige woonserie. Deze woonkamerserie is één van onze favorieten door het unieke, maar vooral mooie design. Deze bestaat uit twee natuurlijke kleuren, die prachtig combineren. Door de opening in het achterblad kun je makkelijk je apparatuur plaatsen en de kabels wegwerken. De twee opbergvakken in het midden zijn perfect voor alle items die je bij je tv of spelcomputers nodig hebt. De opbergvakken aan de zijkant zijn daarnaast ideaal om spullen in op te bergen die je liever niet ziet. Zo houd je jouw woonkamer met dit tv-meubel helemaal netjes en opgeruimd. Shop alle meubels van deze prachtige serie nu in de webshop of in een WOONENZO woonwinkel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 140 cm
Hoogte
: 54 cm
Diepte
: 50 cm
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Tv-meubel Courtrai.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Tv-meubel Courtrai ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.