0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Traagschuim Hoofdkussen

44,95 15 67% Je bespaart € 29,95
Productomschrijving
Dit ergonomisch verantwoord hoofdkussen zorgt voor de perfecte ondersteuning van jouw lichaam. Zo vormt dit kussen zich naar jouw lichaam daar waar jouw lichaam het nodig heeft, waardoor jouw schouders, nek en rug het beste ondersteund worden. Daarnaast zorgt dit kussen ervoor dat jouw lichaamstemperatuur op de best mogelijke temperatuur is voor het optimale slaapcomfort. Door dit reguleren kan dit traagschuim hoofdkussen ook het slaapzweet afvoeren. Bekijk ook eens onze matrassen, om jouw slaapcomfort helemaal compleet te maken.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.