0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Tienerbed met opbergruimte en ombouw kast Heidi

550

Productomschrijving

Tienerbed met opbergruimte Heidi komt met een ombouwkast, een bed en een onderlade op wieltjes. Naast een comfortabele slaapplek, is er bij dit tienerbed met opbergruimte onderin een lade voor logees. Je kunt deze extra lade eventueel ook gebruiken om spullen op te bergen. In kasten is genoeg ruimte voor slaapspullen, schoolspullen, kleding etcetera. Aan de linker- en rechterzijde van het bed zijn er kasten aanwezig met een hanggedeelte en daaronder een lade. Boven het bed vind je twee kasten, met drie opbergvakken. Tienerbed met opbergruimte Heidi komt exclusief matras en lattenbodem! De afmetingen voor de lattenbodem en de matras zijn 90 x 200 cm. De afmetingen van de ombouwkast zijn: B308 x D52 cm x H205 cm en de afmetingen van het bed zijn: L204 x L100 x H50 cm. Tienerbed met opbergruimte Heidi is ook verkrijgbaar als een tiener bed met alleen een onderlade. Deze vind je hier.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 101 cm
Hoogte
: 205 cm
Gewicht
: 186 kg
Breedte
: 308 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tienerbed met opbergruimte en ombouw kast Heidi.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Tienerbed met opbergruimte en ombouw kast Heidi vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.