0
Woonwinkels open tijdens Tweede Pinksterdag!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Tienerbed met opbergruimte Heidi

550,-
Productomschrijving
Tienerbed met opbergruimte Heidi komt met een ombouwkast, een bed en een onderlade op wieltjes. Naast een comfortabele slaapplek, is er bij dit tienerbed met opbergruimte onderin een lade voor logees. Je kunt deze extra lade eventueel ook gebruiken om spullen op te bergen. In kasten is genoeg ruimte voor slaapspullen, schoolspullen, kleding etcetera. Aan de linker- en rechterzijde van het bed zijn er kasten aanwezig met een hanggedeelte en daaronder een lade. Boven het bed vind je twee kasten, met drie opbergvakken. Tienerbed met opbergruimte Heidi komt exclusief matras en lattenbodem! De afmetingen voor de lattenbodem en de matras zijn 90 x 200 cm. De afmetingen van de ombouwkast zijn: B308 x D52 cm x H205 cm en de afmetingen van het bed zijn: L204 x L100 x H50 cm. Tienerbed met opbergruimte Heidi is ook verkrijgbaar als een tiener bed met alleen een onderlade. Deze vind je hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 205 cm
Gewicht
: 186 kg
Breedte
: 308 cm
Diepte
: 101 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tienerbed met opbergruimte Heidi.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tienerbed met opbergruimte Heidi vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.