0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Eetkamerstoel Theo

57

Productomschrijving

Deze eetkamerstoel in moderne stijl, kan uitgevoerd worden in twee kleuren, namelijk zwart en wit. Ga je voor een wat strakker interieur, kies dan de zwarte variant. Heb je liever een wat lichter modern interieur? Dan kies je natuurlijk voor de witte eetkamerstoel. Eetkamerstoel Theo is uitgevoerd met een leder look bekleding over de gehele zitting. Daarnaast is deze bekleding voorzien van een blokmotief, wat een unieker karakter geeft aan deze eetkamerstoel. De poten van eetkamerstoel Theo zijn van chroom. Interesse in deze moderne eetkamerstoel? Kijk dan ook eens bij onze collectie eettafels, voor een bijpassende moderne eettafel.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Eetkamerstoel Theo vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.