0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Zwarte sidetable Gaia

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
De prachtige zwarte sidetable Gaia bestaat uit verschillende planken en een bovenblad. Deze sidetable is geheel uitgevoerd in metaal en heeft een heel stoer, industrieel tintje. Deze speelse sidetable is verdeeld in verschillende vakken. Je kunt dus op alle lagen mooie decoratie plaatsen. Een sidetable is zoveel meer dan alleen maar een tafeltje. Omdat een sidetable vaak vrij smal is, is dit een ideaal meubel voor in een hal of een gang. Maar een sidetable staat eigenlijk overal heel mooi. Erg trendy! En zeker een zwarte sidetable. Deze kleur past namelijk bij veel woonstijlen, omdat zwart een neutrale kleur is. En makkelijk te decoreren met verschillende kleuren en stijlen accessoires. Daarom kan deze zwarte sidetable ook perfect gebruikt worden als decoratie-item. Bekijk onze collectie sidetables hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 120 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Hoogte
: 81,5 cm
Breedte
: 30 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.