0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Nieuwegein

249,- 180 28% Je bespaart € 69,00
Productomschrijving
Deze robuuste rechthoekige salontafel is een echte eyecatcher in je woonkamer. Salontafel Nieuwegein heeft invloeden van de industriële stijl. Door de metalen poten zal deze tafel meteen opvallen! Daarnaast is het ook wel handig dat deze salontafel hoog op de poten staat. Dat maakt het poetsen onder deze tafel makkelijker en zo komt er minder snel stofvorming. De salontafel heeft veel opbergruimte vanwege de lade onderin. Handig om je onderzetters, of afstandsbediening in te bewaren. Het model is mooi afgewerkt en tijdloos. Door het simpele, maar moderne design zal deze salontafel in elke stijl woonkamer goed tot z'n recht komen. Kijk ook eens naar complete woonkamer Nieuwegein, voor meerdere meubels in deze serie samengevoegd.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 46 cm
Diepte
: 67 cm
Breedte
: 107 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel Nieuwegein.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Nieuwegein vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.