0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Lyon

115,-
  • Spaanplaat - MS_wellington_oak - 135 x 68 cm
Productomschrijving
Deze prachtige salontafel is een echte blikvanger. De salontafel Lyon komt uit de woonserie Lyon, die geheel is uitgevoerd in landelijke stijl. Zo haal je het plattelandsgevoel in huis, zelfs als je in de stad woont! De salontafel Lyon is een stevig exemplaar met een groot bovenblad. Je hebt dus genoeg ruimte voor hapjes en drankjes op de tafel! De woonserie Lyon bestaat onder andere uit een dressoir, tv-meubel, eettafel en deze salontafel. Maar het is uiteraard ook mogelijk om de salontafel apart aan te schaffen. Bekijk deze en de andere meubels uit deze serie hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 135 cm
Gewicht
: 25 kg
Breedte
: 68 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 46 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel Lyon.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Lyon vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.