0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Salontafel industrieel Amsterdam

180,-
Productomschrijving
Salontafel industrieel Amsterdam is echt een pareltje. Ideaal voor een industrieel interieur. Deze salontafel is voorzien van één lade. Aan beide kanten van de lade heeft de salontafel een vak waar je bijvoorbeeld je boeken of tijdschriften in kunt leggen. De salontafel heeft een soft close systeem. Wat betekent dat de lade niet met een klap sluit, maar dat deze rustig dicht gaat. Omdat deze salontafel op pootjes staat, is het makkelijk schoon te houden ónder de salontafel industrieel. In de serie Amsterdam zijn vele meubels beschikbaar. Waaronder ook een complete woonkamer Amsterdam.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 38 cm
Lengte
: 125 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 67 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.