0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Landelijke salontafel Marquise

185,-
  • Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 120 x 65 cm
Productomschrijving
Landelijke salontafel Marquise is zoals de naam van het product al zegt, ideaal voor in een landelijk interieur. Deze salontafel is beschikbaar in de kleurencombinatie Andersen Pina en Prata Oak. Twee kleuren die erg goed samengaan, omdat het contrast heel mooi is. De landelijke salontafel Marquise is uitgevoerd met een opbergvak in het midden. Hier kun je meerdere spullen kwijt en oogt je woonkamer ordelijk en opgeruimd. De salontafel is voorzien van donkergrijze grepen. In de serie Marquise zijn meerdere meubels beschikbaar zoals een tv-meubel, eettafel en een dressoir. Ook de combinatie deal in de vorm van een complete woonkamer is verkrijgbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 65 cm
Hoogte
: 41 cm
Gewicht
: 35 kg
Lengte
: 121 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Landelijke salontafel Marquise.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Landelijke salontafel Marquise vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.