0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel industrieel Amsterdam

199,-
Productomschrijving
Salontafel industrieel Amsterdam is echt een pareltje. Ideaal voor een industrieel interieur. Deze salontafel is voorzien van één lade. Aan beide kanten van de lade heeft de salontafel een vak waar je bijvoorbeeld je boeken of tijdschriften in kunt leggen. De salontafel heeft een soft close systeem. Wat betekent dat de lade niet met een klap sluit, maar dat deze rustig dicht gaat. Omdat deze salontafel op pootjes staat, is het makkelijk schoon te houden ónder de salontafel industrieel. In de serie Amsterdam zijn vele meubels beschikbaar. Waaronder ook een complete woonkamer Amsterdam.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 38 cm
Lengte
: 125 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 67 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.