0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Salontafel industrieel Amsterdam

180,-
Productomschrijving
Salontafel industrieel Amsterdam is echt een pareltje. Ideaal voor een industrieel interieur. Deze salontafel is voorzien van één lade. Aan beide kanten van de lade heeft de salontafel een vak waar je bijvoorbeeld je boeken of tijdschriften in kunt leggen. De salontafel heeft een soft close systeem. Wat betekent dat de lade niet met een klap sluit, maar dat deze rustig dicht gaat. Omdat deze salontafel op pootjes staat, is het makkelijk schoon te houden ónder de salontafel industrieel. In de serie Amsterdam zijn vele meubels beschikbaar. Waaronder ook een complete woonkamer Amsterdam.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Breedte
: 67 cm
Hoogte
: 38 cm
Lengte
: 125 cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.