0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel hoogglans Eva

399,- 299 26% Je bespaart € 100,00
  • MDF - MO_Wit_Donker_Marmer - 126 x 67 cm
Productomschrijving
Deze prachtige salontafel van hoogglans is een blikvanger. En geeft een stijlvolle uitstraling aan jouw woonkamer. Door het open karakter van deze salontafel van hoogglans oogt de woonkamer meteen ruimtelijker. Daarnaast is dit een vrij brede salontafel, waardoor er meer dan genoeg ruimte is om jouw drankjes en je kommetjes met hapjes op deze salontafel te zetten. Een salontafel van hoogglans is een trend die de laatste t ijd door veel mensen gevolgd wordt. En niet zonder reden natuurlijk! Jouw woonkamer oogt meteen decadent, chic en stijlvol. Neem ook eens een kijkje in ons ruime assortiment salontafels in andere stijlen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 42 cm
Lengte
: 126 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag
Breedte
: 67 cm
Gewicht
: 35 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel hoogglans Eva .
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.