0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Ronde eettafel Rambo

525,-
Productomschrijving
Een van onze persoonlijke favorieten is ronde eettafel Rambo. Het blad van deze tafel is 5,5 cm. De zwarte poten geven het geheel een stoer tintje, terwijl het mangohouten bovenblad het een stijlvolle uitstraling geeft. De poten zijn uniek en daarmee wordt deze ronde eettafel heel bijzonder. Een echte blikvanger! Daarnaast is een ronde eettafel vaak handiger en geeft het een eetkamer een gezellige uitstraling. Je kunt namelijk alle tafelgenoten zien. En je staat zo met iedereen in contact. Daarbij trekt een ronde eettafel ook meteen de aandacht. Je doorbreekt alle rechte en strakke lijnen in je interieur en geeft de woning een speels tintje. Je kunt er óók nog eens meer stoelen aan kwijt. Dus ook voor een wat kleinere ruimte is deze eettafel zeer geschikt. Een ronde eettafel oogt namelijk wat minder massief. Eigenlijk alleen maar voordelen! En met kleine kindjes is het helemaal ideaal: zij stoten hun hoofd niet meer aan de tafel. En als ze het wél doen, doet het geen pijn. En zeg eerlijk: voor deze prijs kun je de ronde eettafel Rambo niet laten staan toch?! Bekijk ook eens ons assortiment eetkamerstoelen om jouw eetkamerinterieur helemaal compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 77 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 130 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Ronde eettafel Rambo vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.