0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Klassieke eettafel Soest

160,-
  • Spaanplaat - PS_Country grey - 180 x 80 cm
Productomschrijving
De klassieke eettafel Soest is ideaal om te combineren met andere meubels. Door de lichte houtkleur gaat deze eettafel goed samen met een modern, Scandinavisch en een klassiek interieur. De eettafel is gemaakt van melamine, een harde kunststoflaag. Het voordeel van dit materiaal is dat het nagenoeg onbreekbaar en krasvrij is. Je kunt dus jaren door met deze klassieke eettafel én het is handig wanneer je (kleine) kinderen in huis hebt. Zij kunnen gerust aan tafel eten zonder dat je bang bent dat jouw eettafel beschadigt. De eettafel is uitgevoerd met vier robuuste poten. De eettafel Soest is leverbaar in de kleur Country grey en in de afmeting 180 cm, wat perfect is voor zes eetkamerstoelen. Wil je deze ook nog bij jouw klassieke eettafel aanschaffen, kijk dan hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 180 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 75 cm
Gewicht
: 46 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Klassieke eettafel Soest.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Klassieke eettafel Soest vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.