0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Uitschuifbare eettafel Nieuwegein

265,- Adviesprijs339,- 22% Je bespaart € 74,00
  • MDF - PS_Artisan - 140 x 75 cm

Productomschrijving

Deze moderne, maar ook praktische uitschuifbare eettafel is groter te maken en dus ideaal wanneer je soms een grotere tafel nodig hebt. Zo heb je normaal gesproken een tafel die groot genoeg is en minder ruimte in beslag neemt en maak je deze groter wanneer je bezoek hebt. De uitschuifbare eettafel is een echte aanrader voor liefhebbers van een robuust en stoer design. Wanneer je gasten hebt, kun je in een handomdraai met zes personen aan de tafel zitten. Zo heb je meer ruimte in je keuken of eetkamer op bijvoorbeeld normale weekdagen, maar kun je heel de tafel vol zetten als je een barbecue hebt, of een etentje. Ideaal! Deze eettafel is 140 cm en bij uitgeschoven blad 180 cm. Kijk ook eens bij onze collectie eetkamerstoelen, om jouw eethoek compleet te maken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 140-180 cm
Hoogte
: 75 cm
Diepte
: 80 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Uitschuifbare eettafel Nieuwegein.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Uitschuifbare eettafel Nieuwegein vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.