0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Klassieke eettafel Soest

185,-
Productomschrijving
De klassieke eettafel Soest is ideaal om te combineren met andere meubels. Door de lichte houtkleur gaat deze eettafel goed samen met een modern, Scandinavisch en een klassiek interieur. De eettafel is gemaakt van melamine, een harde kunststoflaag. Het voordeel van dit materiaal is dat het nagenoeg onbreekbaar en krasvrij is. Je kunt dus jaren door met deze klassieke eettafel én het is handig wanneer je (kleine) kinderen in huis hebt. Zij kunnen gerust aan tafel eten zonder dat je bang bent dat jouw eettafel beschadigt. De eettafel is uitgevoerd met vier robuuste poten. De eettafel Soest is leverbaar in de kleur Country grey en in de afmeting 180 cm, wat perfect is voor zes eetkamerstoelen. Wil je deze ook nog bij jouw klassieke eettafel aanschaffen, kijk dan hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 180 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 75 cm
Gewicht
: 46 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Klassieke eettafel Soest.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Klassieke eettafel Soest vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.