0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Grijze eettafel Tilburg

175,- Adviesprijs340,- 49% Je bespaart € 165,00
  • Spaanplaat - Grey IDZ_grey - 160 x 90 cm
  • Spaanplaat - Grey IDZ_grey - 180 x 90 cm

Productomschrijving

Grijze eettafel Tilburg is verkrijgbaar in de kleur Grey en in twee afmetingen. Dit is niet voor niets een van onze bestsellers! De kleur grijs is ideaal om in een al wat drukker interieur te zetten. Deze eettafel is namelijk heel rustig. Daarnaast is het ook een zeer stabiele tafel, waar je met 4 of 6 personen aan kunt zitten. Dat is afhankelijk van de lengte waarin je deze eettafel bestelt. Je kunt ook de complete set Tilburg bestellen, dan heb je meteen alle meubels van die serie bij elkaar en in dezelfde stijl. De grijze eettafel is verkrijgbaar in de lengte 160 en 180 cm. En ook in de kleur Urban Oak. De afmetingen van deze grijze eettafel zijn verder B90 x H76 cm.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Gewicht
: 28 kg
Hoogte
: 76 cm
Lengte
: 160 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Breedte
: 90 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Grijze eettafel Tilburg.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Grijze eettafel Tilburg vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.