0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Uitschuifbare eettafel Nieuwegein - Wit

339,- 290 15% Je bespaart € 49,00
Productomschrijving
Deze mooie eettafel Scandinavisch is ook nog eens uitschuifbaar. Dat zorgt ervoor dat je in een handomdraai van een vierpersoons tafel een zespersoonstafel maakt en is ook beschikbaar in een niet uitschuifbare eettafel. Daarnaast is deze eettafel Scandinavische ook nog eens subtiel, strak en chic. De Scandinavische look kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke kleuren en producten en is niet voor niets zo’n trend. In de serie Nieuwegein zijn er ook een complete woonkamer met salontafel, tv-meubel en dressoir. En alle meubels in de serie los. Zoals bijvoorbeeld een barkast, vitrinekasten en een dressoir. Zo kun je bij deze eettafel Scandinavisch, ook andere meubels neerzetten. Daarnaast hebben we deze hele serie ook in industriële stijl. Zo kun je zelf kiezen wat het beste bij jouw smaak en wens past.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 80 cm
Lengte
: 140 > 170 cm
Hoogte
: 75 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.