0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Eettafel Scandinavisch Nieuwegein - Wit

265,- Adviesprijs339,- 22% Je bespaart € 74,00
  • MDF - PS_Wit - 170 x 80 cm
  • MDF - PS_Wit - 140 x 80 cm

Productomschrijving

Deze mooie eettafel Scandinavisch is ook nog eens uitschuifbaar. Dat zorgt ervoor dat je in een handomdraai van een vierpersoons tafel een zespersoonstafel maakt en is ook beschikbaar in een niet uitschuifbare eettafel. Daarnaast is deze eettafel Scandinavische ook nog eens subtiel, strak en chic. De Scandinavische look kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke kleuren en producten en is niet voor niets zo’n trend. In de serie Nieuwegein zijn er ook een complete woonkamer met salontafel, tv-meubel en dressoir. En alle meubels in de serie los. Zoals bijvoorbeeld een barkast, vitrinekasten en een dressoir. Zo kun je bij deze eettafel Scandinavisch, ook andere meubels neerzetten. Daarnaast hebben we deze hele serie ook in industriële stijl. Zo kun je zelf kiezen wat het beste bij jouw smaak en wens past.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Lengte
: 170 cm
Hoogte
: 75 cm
Diepte
: 80 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.