0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Eettafel Luna

149,-
  • Spaanplaat - IDZ_Eiken_Zwart - 180 x 90 cm

Productomschrijving

Eettafel Luna hoort bij de serie Luna, die in z'n geheel bij een industrieel, modern en landelijk interieur past. Dat geldt ook voor de eettafel. Deze misstaat namelijk zeker niet in een landelijk interieur, door de robuuste en houten poten. Maar de tafel past ook goed in een industriële inrichting, zoals te zien is op een foto. Het is dus heel makkelijk om deze eettafel te combineren met verschillende soorten en stijlen woonkamermeubels. Daarnaast passen er ook veel kleuren en stijlen eetkamerstoelen bij. Dat maakt de zoektocht naar de perfecte eethoek wat makkelijker natuurlijk. Shop deze serie nu snel bij WOONENZO en kijk ook eens bij de salontafel, vitrinekast of het dressoir van de collectie Luna.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 76 cm
Lengte
: 180 cm
Breedte
: 90 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel Luna.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.