0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel Den Haag 180 cm

410,-
Productomschrijving
De eettafel Den Haag van 180 cm is groot genoeg voor zes of acht personen. Met deze mooie industriële eettafel haal je een echte blikvanger in huis. Door de zwarte x-poten krijgt deze eettafel een stoer tintje. De eettafel is onderdeel van de woonserie Den Haag en is ook aan te schaffen in de complete woonkamer. Bij de complete woonkamer horen ook de salontafel, tv-meubel en het dressoir uit deze serie. Met deze prachtige eettafel van 180 cm kun je in ieder geval uren tafelen! Bekijk de tafel in één van onze woonwinkels of shop in onze webshop.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 180 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 90 cm
Gewicht
: 54 kg
Hoogte
: 76 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel Den Haag 180 cm.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Den Haag 180 cm vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.