0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Kaptafel Pascalle

130 Adviesprijs145,- 11% Je bespaart € 15,00

Productomschrijving

Iedere vrouw heeft dit nodig: een kaptafel. Je make-up doen zonder dat al je kwasten rondslingeren en alles op één plek bewaren, zodat je meteen je beste items kunt vinden: dat is toch ideaal? Dit moderne meubel staat mooi in iedere slaapkamer of badkamer. Deze kaptafel heeft een lade, waardoor diverse spulletjes eenvoudig kunnen worden opgeborgen, zodat het geen rommeltje wordt. Er is nog wel genoeg blad om andere spullen op te zetten of uit te stallen. Gezien de afmeting kan hij uitstekend worden gebruikt als make up tafel, maar ook als bureau. Iedere vrouw zou een makeup tafel moeten hebben in huis, zoals een man ook zijn mancave heeft tegenwoordig. Zo heb je ál jouw spulletjes bij elkaar in je make up tafel. Bekijk ook eens onze collectie stoelen, om zo een geschikte stoel voor bij deze kaptafel aan te schaffen.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Lengte
: 100 cm
Gewicht
: 18,4 kg
Diepte
: 55 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Hoogte
: 89 cm

Let op!
Voor al onze showmodellen en uitlopende producten geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen en uitlopende producten net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel of een uitlopend product koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen en uitlopende producten te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen en uitlopende producten is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.