0
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Kaptafel Pascalle

145

Productomschrijving

Iedere vrouw heeft dit nodig: een kaptafel. Je make-up doen zonder dat al je kwasten rondslingeren en alles op één plek bewaren, zodat je meteen je beste items kunt vinden: dat is toch ideaal? Dit moderne meubel staat mooi in iedere slaapkamer of badkamer. Deze kaptafel heeft een lade, waardoor diverse spulletjes eenvoudig kunnen worden opgeborgen, zodat het geen rommeltje wordt. Er is nog wel genoeg blad om andere spullen op te zetten of uit te stallen. Gezien de afmeting kan hij uitstekend worden gebruikt als make up tafel, maar ook als bureau. Iedere vrouw zou een makeup tafel moeten hebben in huis, zoals een man ook zijn mancave heeft tegenwoordig. Zo heb je ál jouw spulletjes bij elkaar in je make up tafel.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 55 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Hoogte
: 89 cm
Lengte
: 100 cm
Gewicht
: 18,4 kg

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.