0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Kaptafel Neptune

155 Adviesprijs199,- 23% Je bespaart € 44,00

Productomschrijving

Iedere vrouw heeft dit nodig: een kaptafel. Je make-up doen zonder dat al je kwasten rondslingeren en alles op één plek bewaren, zodat je meteen je beste items kunt vinden: dat is toch ideaal? Deze geweldige industriële kaptafel staat mooi in iedere slaapkamer of badkamer. Deze kaptafel heeft meerdere lades onder het blad, waardoor diverse spulletjes eenvoudig kunnen worden opgeborgen, zodat het geen rommeltje wordt. En door de vele opbergruimte is er zelfs plek voor haarproducten! Deze makeup tafel staat chic in iedere ruimte. En gezien de afmeting kan hij uitstekend worden gebruikt als makeuptafel, maar ook als bureau. Een make up tafel is sowieso handig en een musthave voor iedere vrouw!

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 77 cm
Lengte
: 110 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Diepte
: 50 cm

Let op!
Voor al onze showmodellen en uitlopende producten geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen en uitlopende producten net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel of een uitlopend product koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen en uitlopende producten te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen en uitlopende producten is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.